• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Fisker om “tung” kamp: Kan ikke bruge Europa-kampe som undskyldning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De mange Europa League-kvalifikationskampe kan ikke bruges som undskyldning for tunge ben, lyder det fra Kasper Fisker, der glæder sig over de tre point mod AaB.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby tog søndag aften en stor skalp med tre point over AaB, men der kom slinger i valsen undervejs, da Brøndby lukkede et pludseligt mål ind, hvilket gjorde kampen svær.

- Det blev hårdt til sidst. De får det der pis-mål. Jeg synes ellers, at vi gør det godt i første halvleg. Vi kommer ud til anden og gør det godt, vi får scoret og så får de det mål. Det gør på en eller anden måde, at resten af kampen bliver tung og at vi forsvarer rigtig meget. Men vi får tre point og det er det vigtigste, sagde Kasper Fisker efter kampen til 3+.

Han ville ikke bruge Europa League-kvalifikationskampene som undskyldning.

- Det er vilkårene og det skal vi håndtere. Vi vil gerne spille mere i Europa, det gør vi desværre ikke, men når man gerne vil det, så skal man ikke bruge det som undskyldning, og det føler jeg heller ikke, at det var i dag.

Brøndby har nu 13 point efter seks kampe, mens AaB har syv point.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus