• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Flad Viktor Fischer: Jeg er pisse træt

FC København-spillerne er trætte efter at hårdt startprogram i sæsonen, hvor både Superliga og europæiske kampe har slidt.

Af Torsten Kjems Hansen

FC København scorede sig en ny Superliga-rekord, da FC Nordsjælland blev sendt hjem fra Telia Parken med et 3-1-nederlag. Dermed er FC København  nemlig det første hold i Superliga-historien til at vinde de første syv kampe fra starten af en sæson. 

Men selv om sejren endte med at være på to mål, måtte FCK slide for det i mod et godt spillende FCN-hold, og efter kampen erkendte FCK-profilen Viktor Fischer da også, at han er ved at være ganske mærket oven på et meget travlt kamp-program.

Hør interviewet med Viktor Fischer øverst:

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...