• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

OB har langt fra præsenteret sommerens sidste nye spiller. Den fynske klub er nu gået på jagt efter en midtbanespiller.

Af Søren Hanghøj Kristensen

På blot ni dage har OB forstærket truppen med to landsholdsaktuelle profiler. I forrige uge kunne de fynske Champions League-bejlere præsentere den 25-årige norske midterforsvarer Tore Reginiussen i den stribede trøje, og her til morgen var det så Morten Skoubos tur til smile til fotograferne med det blå/hvide logo på brystet.

Læs også: OB skriver med Tore Reginiussen

Men de to forstærkninger har den fynske klub holdt løftet om et aktivt transfervindue. Og vinduet er langt fra lukket endnu. Derfor er den sidste nye spiller endnu ikke blevet præsenteret i OB-trøjen. Der kommer flere af slagsen.

Læs også: OB henter landsholdsangriber

- Vi skal styrkes både i toppen og i bredden. Vi har fået flere unge spillere ind til bredden, og så har vi fået Tore Reginiussen og Morten Skoubo ind i toppen. De forstærker forsvar og angreb. Nu kigger vi på de centrale positioner på midten af banen. Vi skal have en midtbanespiller, siger OB's direktør, Thomas Christensen, til tipsbladet.dk.

Med tilgangen af Morten Skoubo ser OB's offensiv allerede klart stærkere ud, end den gjorde i foråret. Hvis Peter Utaka bliver i klubben, kan de to danne en farlig duo, og bagved banker unge Rasmus Falk og store Henrik Toft på. Det betyder dog ikke, at OB nu er færdig med at se på spillere til forreste geled. Der kan stadig nå at ske lidt af hvert.

- Vores angreb ser stærkt ud nu, men transfervinduet lukker altså ikke før den 31. august, bedyrer Thomas Christensen kryptisk.

OB starter den nye sæson med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland, men først ti dage senere gælder det for alvor, når den fynske klub spiller 3. kvalifikationsrunde i Champions League. Sandsynligvis med flere forstærkninger på holdet, end dem der allerede nu er præsenteret.