• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Flinta: Klart frispark til mig

Flinta: Klart frispark til mig
Illustration

Silkeborgs Dennis Flinta følte sig snydt ved SønderjyskE's 1-0 scoring.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg havde bestemt ikke nogen god aften mod SønderjyskE, da holdet tabte med 5-0 til nedrykningsrivalerne. Men det kunne måske være endt anderledes, hvis angriber Marvin Pourié havde ramt indersiden af stolpen i stedet for ydersiden i det andet minut, eller hvis Dennis Flinta havde fået et frispark i situationen, der førte til 1-0-målet.

Den defensive midtbanespiller mente efter kampen, at kampens dommer Michael Svendsen overså et frispark på Silkeborg-manden.

- Jeg ved ikke, hvad Michael Svendsen kigger efter, eller om han skyldte SønderjyskE noget. Der var klart frispark, men nogle gange så skal dommerne have nulstillet et eller andet i kampen, og jeg ved ikke, om han mente, at de skulle have haft et frispark tidligere. Da jeg konfronterede ham med det, sagde han da heller ikke, at det ikke passer. Så han ved nok godt, at der var et lille frispark, sagde en tydeligt frustreret Dennis Flinta.

Med kun ni kampe igen og en røvfuld mod SønderjyskE får Silkeborg mandag besøg af topholdet FC København. Kampen skal helst give point til hjemmeholdet, da der efterhånden ikke er mange kampe tilbage til at hente det, som konkurrenterne er foran Silkeborg.

- Vi skal videre nu. FCK er selvfølgelig en svær modstander, men vi skal køre videre med det, vi har på rygraden. Vi kommer frem til nogle chancer mod SønderjyskE, og vi skal forsøge at tage det, vi lærte på træningslejren, med ind til kampen. Vi har ikke mange træningspas inden kampen, så vi skal stole på det, vi kan, siger Dennis Flinta.

Silkeborg er sidst med 21 point for 24 kampe. To point op til Esbjerg, der er over stregen, men som også har spillet to kampe færre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus