• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Før Brøndby-kamp: Vi kommer til at have et fuldstændig vanvittigt udtryk

Horsens-manager Bo Henriksen lover, at hans mandskab møder op og er klar til at yde alt for at gøre det slemme ved Brøndby.

Af Kenneth Jensen

Brøndby IF er stadig guldfavoritter, og vinder klubben de sidste par Superliga-kampe, lander mesterskabet også på den københavnske vestegn, men det kommer ikke til at blive nemt for Brøndby.

Allerede på fredag venter der en svær modstander i form af AC Horsens, som indtil videre bare har tabt to hjemmekampe i sæsonen. To gange til Midtjylland og en enkelt til FCK. Men holdet er stærkt, svære at spille mod og ikke mindst giftige på dødbolde.

Og selv om Horsens på papiret ikke har så meget at spille for, lover Bo Henriksen, Horsens-manager, at det bliver et hjemmehold, der giver fuld gas i fredagens kamp.

-  Om de har gummiben eller ej, det ved jeg af gode grunde ikke. Det eneste, der har min interesse, er, hvordan vi selv kommer til at se ud i kampen. Og jeg kan godt love, at vi kommer til at have et fuldstændig vanvittigt udtryk, i og med det bliver kulminationen på hele vores sæson. At vi får lov til at stå i de her to kampe og kan være med til at afgøre, hvem der skal have guldet, er jo en kæmpe cadeau til vores sæson generelt. Det her kommer til at være den største kamp, jeg har været med til som træner. Det gælder så sandelig også for mange af spillerne. Det bliver vanvittig fedt, siger Bo Henriksen til BT.

Horsens-manageren kan glæde sig over, at han får to mand tilbage fra overstået karantæne i form af Delphin Tshiembe og Mads Juel Andersen, så der bliver lidt at vælge imellem igen i forsvaret.

I det første og hidtil eneste møde mellem de to hold i Horsens denne sæson endte det 1-1.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus