• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

For første gang i ni år: OB håber på fuldt hus mod Brøndby

Der er stadig halvanden uge, til OB møder Brøndby IF på hjemmebane, men halvdelen af billetterne er allerede afsat. Derfor håber klubben, at den kan få udsolgt for første gang siden 2010/11.

Af Anders Dehn

Når OB møder Brøndby IF i næste uge, kan holdet sikre sig de første fynske medaljer siden 2010/11. Klubben håber også, at den kan melde alt udsolgt på Nature Energy Park for første gang siden samme sæson.

Brøndby IF kommer på besøg i den sidste runde inden sommerpausen, og OB skriver på sin hjemmeside, at halvdelen af billetterne til kampen allerede er solgt her 10 dage før opgøret. Det giver begrundet håb om at sælge dem alle.

Læs også: Europæisk fodbold på spil: OB og Esbjerg skal heppe på FCM i pokalfinalen

- Vi oplever allerede nu en stor interesse for hjemmekampen den 25. maj, hvor Brøndby IF kommer på besøg, og cirka halvdelen af billetterne til kampen er på nuværende tidspunkt solgt. Hvis man vil være sikker på adgang til kampen, vil jeg derfor anbefale, at man hurtigt sikrer sig billet til kampen, da stadion forhåbentligt bliver udsolgt, siger kommerciel chef Jack Jørgensen.

Tilskuertallene i Odense er støt stigende i takt med holdets præstationer. Ikke en eneste gang i 2018 var der over 10.000 tilskuere til en Superliga-kamp, men det tal allerede er blevet overgået to gange i 2019.

Den seneste kamp med fuldt hus skal vi dog tilbage til 2010/11-sæsonen for at finde. Mod Stuttgart og Motherwell i henholdsvis Europa League og Europa League-kvalifikationen kom der lige knap 15.000, mens der senere på sæsonen kom lige over 14.000 i en ligakamp mod Brøndby.

OB er lige nu ét point foran Esbjerg fB på tredjepladsen. Holdet møder FC Nordsjælland i den kommende runde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus