• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Formstærk Sanneh: Jeg skulle lige vænne mig til systemet

Mathvinderen fra mandagens guldbrag glæder sig over sit første halvår i FC Midtjylland, hvor han efter en tilvænningsperiode er blevet en stor profil.

Af Victor Risager

Bubacarr Sanneh skiftede i vinterens transfervindue fra AC Horsens til FC Midtjylland, og efter en svær start, hvor han var udenfor startopstillingen, er han endelig blevet en profil hos midtjyderne både som målscorer og forsvarsgeneral.

Det skyldtes dels et skifte fra et fire-mands-forsvar i AC Horsens til et tre-mands-forsvar i FC Midjtylland, hvor der naturligvis var en tilvænningsperiode. Det forklarer han til FC Midtjyllands hjemmeside.

- Jeg skulle lige vænne mig til systemet til at starte med, da jeg aldrig havde spillet i et tre-mands-forsvar før, og der har holdkammeraterne og trænerne også været utrolige gode til at forklare mig, hvad jeg skal gøre i de forskellige situationer, og det har været meget vigtigt for mig her i starten, lyder det fra Sanneh.

Alt i alt er han dog glad for sin periode i hos guldaspiranterne, hvor det alligevel er gået hurtigere end forventet for gambianeren. Og den første sæson i FC Midtjylland vil kun blive bedre af, at foråret krydres med guldmedaljer, fastslår Sanneh.

- Den perfekte afslutning på sæsonen ville selvfølgelig være at opnå vores store mål og blive danske mestre. Resultatet i Brøndby hjalp os med at holde drømmen i live, så lige nu er vi på vej i den rigtige retning. Vi skal dog tage en kamp ad gangen, gøre som vi plejer, og så skal vi nok have muligheden for tre point i næste kamp også.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus