• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Four more years: Ståle Solbakken skriver ny lang aftale med FCK

Ståle Solbakken forbliver manager i FC København til 2023. Parterne har netop annonceret kontraktforlængelsen.

Af Anders Dehn

Han har netop ført FC København frem til et stensikkert mesterskab, og nu har Ståle Solbakken forpligtet sin fremtid til klubben. Han har skrevet under på en aftale til sommeren 2023, fortæller FCK på et pressemøde.

Få alle detaljer fra pressemødet i vores live-blog her.

Læs også: Sådan gik det, da FC København præsenterede "spændende nyt"

Solbakkens seneste mesterskab med FC København er hans ottende som træner, og han har fire gange ført holdet i Champions League-gruppespil. Netop de resultatet fremhæver bestyrelsesformanden i sin begrundelse for den nye aftale.

- Ståle Solbakkens resultater med klubben taler for sig selv. Han er en meget stærk og dygtig sportslig leder, der ikke alene har opnået store og kontinuerlige resultater med klubben, men også været central i opbygningen af en stærk sportslig struktur og organisation, siger Bo Rygaard.

- Vi har fra bestyrelsens og ejernes side været meget tilfredse med den måde, den sportslige ledelse har præsteret på, og vi er glade for, at vi kan fortsætte det fortrinlige samarbejde langt ud i fremtiden. Vi ser FCK og Ståle som et perfekt match i forhold til vores høje ambitioner og internationale fokus, og vi er overbevist om, at vi har den rigtige mand i spidsen for det sportslige i den udvikling, vi er inde i.

Solbakken har været i FC København i denne omgang siden 2014. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus