2016-01-13 09:06
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Brøndby-træner Thomas Frank accepterer, at forsvarsprofil Daniel Agger skal bruge noget tid på at overveje fremtiden.

Landsholdsanfører Daniel Agger går og spekulerer på sin fremtid. Han har kontraktudløb med Brøndby til sommer, og han har endnu ikke taget en beslutning, om han vil blive i klubben, eller om han vil stoppe karrieren.

Et skifte tilbage til udlandet er formentlig udelukket, så det står mellem de to muligheder, og selv om Brøndby nok gerne vil vide, om Agger også er på Vestegnen efter sommerferien, er der omvendt respekt for, at den 31-årige forsvarsspiller skal tid på at overveje sine muligheder.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Daniel nyder at spille fodbold hver dag, og han er rigtig glad for det, vi har gang i i den klub, han brænder så meget for. Jeg er heller ikke i tvivl om, at han er glad for at se, at vi tager små skridt i den rigtige retning, siger Thomas Frank til BT og forklarer:

- Men jeg tvivler heller ikke på, at han overvejer sin situation. Der er et naturligt stop, og når man skal noget andet, kigger man altid på, hvad der er efter sommerferien. Hvor spændende er det – uanset hvor glad jeg er for at spille fodbold – og hvad siger min krop? De overvejelser går han med, siger han videre.

Daniel Agger og Brøndby gik i mandags i gang med opstarten til den nye sæson i Superligaen, og her skal mandskabet i første spillerunde i foråret op mod Hobro. Et opgør, der spilles på Brøndby Stadion.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO