Gladbach pryglet på hjemmebane af Freiburg

Freiburg spillede sig ind i top-4 i Bundesligaen efter en 6-0-sejr over Mönchengladbach søndag aften.

Det tog kun 24 minutter for Freiburg at score de første fem mål, da holdet på udebane ydmygede Borussia Mönchengladbach søndag aften.

Seks forskellige spillere stod for målene i 6-0-opgøret.

Med sejren holder Freiburg sig til i toppen af Bundesligaen. Efter de første 14 runder er holdet firer med 25 point. Mönchengladbach har 18 point på 13.-pladsen.

Hjemmeholdet nåede knapt at blinke, inden bolden havde passeret Yann Sommer i målet for første gang. Halvandet minut skulle der gå.

Kevin Schade fandt Maximilian Eggestein i det lille felt, hvorfra han fik trykket bolden i mål med en kraftfuld afslutning.

Med få minutters mellemrum kunne Sommer så hive bolden ud af målet hele fire gange mere, inden der var spillet 25 minutter af kampen.

Schade, Philipp Lienhart, Nicolas Höfler og Lucas Höler stod for målene. Höflers mål blev sat ind direkte fra et hjørnespark til 4-0.

Efter knap 30 minutter så Mönchengladbach-træner Adi Hütter sig nødsaget til at lave flere udskiftninger.

Men lige lidt hjalp det, for efter 37 minutter scorede Nico Schlotterbeck også til pausestillingen 6-0.

Hütter så ud til få rusket op i sine spillere i pausen. Holdet fik ikke selv scoret nogen mål, men i det mindste blev der sat en prop i hullet.

Derfor sluttede kampen uden yderligere mål i anden halvleg.

I den anden søndagskamp mellem Stuttgart og Hertha Berlin så førstnævnte ud til at tage alle tre point med en tidlig 2-0-føring. Men Hertha Berlin fik stablet et fint comeback på benene, hvorfor opgøret endte 2-2.

Begge hold roder rundt i bunden af tabellen på henholdsvis 15.- og 14.-pladsen.