• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Fyret nordmand rygtet til Danmark: Nu har han fundet en ny klub

Foto: Getty Images

Vegard Forren skifter til SK Brann på en aftale for resten af 2020.

Af Ole Hoffskov

Den norske midtstopper Vegard Forren blev for godt en uge siden fyret i Molde, hvor han har spillet mere end 350 kampe, og siden har den tidligere landsholdsspiller blandt andre været sat i forbindelse med danske klubber.

32-årige Vegard Forren bliver dog i Norge.

Sent tirsdag aften blev forsvarsspilleren præsenteret som ny spiller i SK Brann, der spiller i Norges bedste fodboldrække, hvor det i sidste sæson blev til en niendeplads. Han har fået en aftale for resten af 2020.

Læs også:Blev fyret for at tage fra klubkassen: Har hørt fra danske klubber

Stjal penge fra fælleskassen
Vegard Forren har fyldt meget i mediebilledet i Norge i de seneste uger, efter det kom frem, at Molde-legenden havde stjålet penge fra spillernes fælleskasse. 

Den tidligere norske landsholdsspiller skulle bruge pengene til at dække over noget spillegæld. Vegard Forren har nemlig i forbindelse med skandalen valgt at stå frem og fortælle, at han lider af ludomani.

- Det er et problem, jeg har levet med i 10-15 år, og jeg har været åben om det tidligere. Jeg har ingen gode undskyldninger, men i løbet af forået blussede det meget op af forskellige årsager, både på- og udenfor banen. Vi byggede hus, vi skulle giftes, og min kone åbnede sin egen butik.

Læs også:Molde-legende færdig i klubben: Stjal penge fra fælleskassen

- I flere måneder var jeg meget alene hjemme om aftenen sammen med børnene, og det endte med, at jeg spillede mere end tidligere. Samtidig var jeg frustreret, fordi jeg ikke spillede ret meget fodbold, og det tacklede jeg på en dårlig måde. Gambling har været min måde at flygte fra store og små problemer. Det er grunden til, at vi sidder her i dag, sagde Vegard Forren til norsk TV2 i slutningen af maj.

Den nye Brann-spiller står noteret for 33 norske landskampe. 

Læs også:Superligaens tilskuerplan: Ingen køer, ingen kontanter og faste pladser

Læs også:AaB har én mand på skadeslisten til pokalbrag

Læs også:SønderjyskE vil i historisk finale: Den største enkeltstående kamp

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus