• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga nooteboom1

Gaarde: Pønser på ny midtbanespiller - Helenius erstatter Spalvis

Gaarde: Pønser på ny midtbanespiller - Helenius erstatter Spalvis
Foto: aabsport..dk

Sportsdirektør i AaB Allan Gaarde fortæller, at klubben overvejer at hente en ny midtbanespiller, mens Nicklas Helenius ser ud til at skulle erstatte Lukas Spalvis.

Af nooteboom1

AaB har inden for den seneste måneds tid hentet to transferfrie spillere. Først var det forsvarsspilleren Markus Holgersson, der kom til klubben, og dernæst var det fløjen Marco Meilinger. Nu fortæller AaB-sportsdirektør Allan Gaarde lidt om ambitionerne for transfervinduet til sommer og om den trup, han og klubben er i besiddelse af. 

- Nu har vi hentet spillere til de to positioner, som var førsteprioriteten. Så overvejer vi, om vi skal foretage os yderligere. Vi har jo været lidt udfordret, når Rasmus Würtz ikke har spillet, men der er ikke truffet nogen beslutning, siger Gaarde til Nordjyske

Nordjyske-artiklen skriver også, at det ventes, at det bliver Nicklas Helenius, der skal erstatte Spalvis. Helenius er på nuværende tidspunkt udlånt til Paderborn i den næstbedste tyske række.

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

Det er op ad bakke for AaB, der skuffede i premieren mod Lyngby og har mange på skadeslisten. SønderjyskE står med go...

Mere Superliga

Fokus