• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Gammelby erkender: Det har kort sagt været en speciel tid i Brøndby

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den 25-årige højre back har spillet halvandet år i Brøndby IF, og det har været en speciel tid hidtil.

Af Victor Risager

Jens Martin Gammelby har været knap halvandet år i Brøndby IF, og højrebacken sætter nu ord på sin tid i klubben overfor 3point.dk.

Den 25-årige højre back kom til Brøndby i sommeren 2018 efter at have imponeret i Silkeborg IF, men som følge af skader og svingende præstationer har Jens Martin Gammelby haft svært ved at etablere sig på Brøndby-holdet. Samtidig har der været store ændringer i klubben, og han har spillet under tre forskellige trænere i sin tid i Brøndby - Alexander Zorniger, Martin Retov og nu Niels Frederiksen.

Læs også:Mensah om ny anfører: Aldrig set en spiller arbejde så hårdt

Alle disse faktorer har hidtil gjort tiden i Brøndby speciel, erkender højrebacken.

- Det har kort sagt været en speciel tid i Brøndby indtil nu. Jeg har ikke spillet så meget, og jeg har haft lidt op- og nedture med skader. Der har også været en del udskiftning i klubben, både blandt trænere og sportsdirektører, så der er sket en masse, mens jeg har været her, fortæller Jens Martin Gammelby til 3point.dk.

Læs også:Chance-helten: Derfor er Superliga-talentet millioner værd

Nu begynder det imidlertid potentielt at lysne for Jens Martin Gammelby. I foråret har Gammelby nemlig imponeret cheftræner Niels Frederiksen.

- Jens kunne jo se, at der er nogle spillere, der ikke er her længere, og det gjorde, at hans muligheder for at komme tættere på holdet steg. Vi sagde, at vi ville tynde ud i truppen, så der var nogle, der kom tættere på spilletid i forhold til efteråret. Og det har vi gjort. Den udfordring har Jens så taget op, og jeg synes, han har grebet den mulighed og har gjort det godt i opstarten, så det har set fint ud, sagde Niels Frederiksen til tipsbladet.dk torsdag.

I efteråret spillede Jens Martin Gammelby blot fem Superliga-kampe for Brøndby IF. Søndag kan han spille sin sjette Superliga-kamp i sæsonen, når de blå-gule gæster OB i forårspremieren.

Læs også:Dominik Kaiser: Fysik, standarder og lange bolde i Danmark

Læs også:Hermannsson og Radosevic kan være tilbage i kamptruppen mod OB

Læs også:FCK må undvære fem spillere i Superliga-premieren