• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Generationsskifte: Lampard er klar til at sælge to veteraner til januar

Foto: Getty Images

The Telegraph skriver, at Frank Lampard er beredt på at sælge Pedro og Olivier Giroud til januar.

Af plbold.dk

Chelsea forsøger ikke aktivt at presse dem ud af døren, men Londonklubben er klar til at overveje eventuelle bud på Olivier Giroud og Pedro denne januar.

Det skriver The Telegraph.

Hverken Pedro eller Giroud var udtaget til truppen, der tirsdag aften leverede et overbevisende comeback mod Ajax i Champions League.  Samtidigt har begge veteraner kontraktudløb efter denne sæson, og derfor skulle Frank Lampard have givet grønt lys til at sælge dem, hvis prisen er rigtig.

Det skulle særligt gælde den franske angriber,  som man gerne vil af med,  mens man stadig kan kræve en transfersum og samtidigt spare hans lønudgift i et halvt år.

Og der angiveligt masser interesse i at hente VM-vinderen fra Frankrig, og Giroud har også selv flirtet  offentligt med tanken om at forlade Chelsea, hvis spilletiden fortsætter med at udeblive.

Der skulle være større sandsynlighed for, at Pedro derimod bliver hængende sæsonen ud,  inden han forlader Londonklubben på en fri transfer.

Den altafgørende faktor for,  om begge spillere bliver solgt,  skulle være skadessituationen til januar,  ligesom Den Internationale Sportsdomstols beslutning om klubbens transferkarantæne også kan få betydning for, om Pedro og Giroud stadig er Chelsea-spillere til februar.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020