• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Glad Ole Nielsen: Bliver ikke til at drive ud af kontoret

Ole Nielsen er torsdag blevet præsenteret som ny sportsdirektør i Vendsyssel FF, og han kan slet ikke vente med at komme i gang. Han forventer mere transferaktivitet i januar.

Af Ole Hoffskov

I marts 2017 blev Ole Nielsen fyret i Randers FC, og siden har han ikke haft et job på hånden, men nu kan han langt om længe træde ud af arbejdsløshedskøen.

Torsdag er Ole Nielsen blevet præsenteret som ny sportsdirektør i Vendsyssel FF, hvor han afløser Glen Riddersholm, der sprang videre til et trænerjob i SønderjyskE, da muligheden bød sig.

Ole Nielsen har også været i dialog med svenske IFK Göteborg om at blive sportschef, men han er godt tilfreds med, at han endte i Vendsyssel.

- Jeg er selvfølgelig meget glad, og jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang og være en del af et fællesskab igen. Jeg tror ikke, jeg bliver til at drive ud af kontoret her til at starte med, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Han har fulgt sin nye arbejdsgiver tæt gennem de seneste år og er imponeret over det stykke arbejde, der er blevet leveret i klubben.

- Jeg bor jo lige i baghaven i Aalborg, så jeg har på tæt hold kunnet følge den udvikling, Vendsyssel har været igennem de seneste tre-fire år, og det har været meget imponerende. Det gælder selvfølgelig det sportslige, hvor klubben nu er en del af Superligaen, men også i forhold til faciliteterne her i Vrå, som helt bestemt er en Superliga-klub værdig, siger sportsdirektøren og fortsætter:

- Det bliver et spændende forår, hvor vi godt ved, at det bliver en rigtig hård kamp for at sikre overlevelse, og det vil helt sikkert være det altoverskyggende mål - at vi også spiller i Superligaen i næste sæson.

Der vil ske ting i transfervinduet
Ole Nielsen bliver så at sige kastet for løverne allerede fra start i sin nye klub. Transfervinduet er som bekendt åbent, og det er en travl tid for diverse sportsdirektører. Vendsyssel FF har allerede hentet Francisco Junior, Mads Roerslev og Dylan McGowan denne vinter, så fundamentet er støbt.

- Nu skal jeg danne mig et overblik og tale med en masse forskellige mennesker i klubben for at komme med mine input til, hvor vi kan lave nogle små forandringer. Når det er sagt, så startede forberedelserne allerede i december, og dem har jeg jo ikke været med til, så det er selvfølgelig begrænset, hvor stort et aftryk jeg kan sætte i det her transfervindue, men jeg vil helt sikkert bidrage, siger Ole Nielsen, der forventer mere transferaktivitet denne januar:

- Vi kommer til at lave mere, det tror jeg helt sikkert.

Han fastslår, at godt halvandet år væk fra fodbolden ikke får nogen betydning.

- Jeg er slet ikke rusten - tværtimod. Jeg har set rigtig meget fodbold, siden jeg stoppede i Randers, og jeg er godt orienteret om, hvad der rører sig. Jeg har sørget for at holde mine forbindelser ved lige, så den del er jeg slet ikke bekymret for, siger han.

Her til sidst - kan du love, at du ikke smutter om halvanden måned? 

- Jeg vil gerne love, at jeg ikke skal ud og være træner, griner Ole Nielsen.

Vendsyssel FF er nummer 12 i Superligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus