• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Glad Youssef Toutouh: Dejligt at være tilbage

Glad Youssef Toutouh: Dejligt at være tilbage
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København-kanten scorede begge mål, da FC København besejrede FC Nordsjælland i en træningskamp.

Af Kenneth Jensen

Hvis træner Ståle Solbakken følte, han manglede alternativer på kanten, kan han glæde sig over, at FC København har fået Youssef Toutouh tilbage. Og det øjensynligt i fuld vigør.

FC Københavns dygtige midtbanespiller har haft problemer med lysken, men han var tilbage i en testkamp tirsdag, hvor han scorede begge FC Københavns mål i en sejr på 2-1 over FC Nordsjælland.

Og ja, Toutouh var ikke overraskende godt tilfreds med sit comeback og udsigten til nu at kunne komme tilbage på førsteholdet.

- Det var dejligt at være tilbage, men det var selvfølgelig lidt hårdt, men sådan er det altid efter en pause. Selvfølgelig også dejligt at score, men det vigtigste var, at jeg fik løbet nogle meter, siger Toutouh til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Jeg havde længe haft problemer med lysken, og til sidst nåede jeg et punkt, hvor jeg ikke kunne mere, så jeg har arbejdet rigtig hårdt i gym sammen med sundhedsstaben, og de har alle gjort et stort stykke arbejde og hjulpet mig meget.

Toutouh har ikke spillet kamp, siden han i slutningen af august måtte udgå med en skade i en udekamp mod FC Nordsjælland.

Han lod sig udskifte af testkampen efter en times tid.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.