2017-04-20 19:00

AGF er nødt til at have fokus rettet mod defensiven i den kommende periode, og det er ifølge cheftræner Glen Riddersholm nødvendigt i et mentalt svært sted i sæsonen.

Inden længe går Alka Superligaen ind i sin afgørende fase. Med det nye slutspil venter flere modbydelige playoff-kampe for de nederste, der skal slås for at undgå en tur i 1. division. Et af de hold, der formentlig kommer til at kæmpe om dette er AGF. 

Holdet har haft store problemer i foråret, og nu skal der fokus på den defensive organisation. Sådan lyder meldingen fra cheftræner Glen Riddersholm: 

- De betingelser vi har haft at arbejde under med stor udskiftning, og som vi stadig har, det har selvfølgelig gjort, at vi har lukket for mange mål ind. Jeg er af den overbevisning, at med de nedrykningskampe, der venter, er der så meget på spil, at det er svært at bede spillerneom at være risikovillige, siger Glen Riddersholm til AGF TV og fortsætter:

- At sætte fokus på den defensive organisation, selvom vi har nogle udfordringer personelt, giver god mening. Vi er nødt til at have en rygrad. Det gode spil starter ved, at vi kan gå på banen med en tryghed, udtaler han.

Du kan se indslaget med Glen Riddersholm fra AGF TV i videoen øverst.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO