AGF-jagter millionindsprøjtning: Formanden afviser økonomiske problemer
2016-02-20 20:40

Glen Riddersholm var fint tilfreds med sejr i generalprøven lørdag mod Hobro, men ikke alt var perfekt.

Glen Riddersholm er tilbage i Alka Superligaen. Lørdag skulle han for første gang stå i spidsen for AGF på Ceres Park, da århusianerne tog imod Hobro IK i generalprøven forud for foråret. Her kunne Riddersholm notere en 2-0 sejr efter scoringer fra Morten Duncan Rasmussen og Daniel A. Pedersen. 

Cheftræneren var da også godt tilfreds med resultatet. Alligevel mener han ikke, at kampen var perfekt for hjemmeholdet, der starter sæsonen med en udekamp mod OB: 

- Selvom måltavlen ikke lyver, og vi fører 2-0 ved pausen, er jeg faktisk ikke specielt tilfreds med første halvleg. Vi udnytter ikke de muligheder vi har trods den dominans, vi har. Vi begynder at spille individuelt og agere som om, at det ikke betyder nok at leve op til de gensidige aftaler, vi har på holdet, siger Glen Riddersholm til AGF TV og fortsætter: 
 
- Jeg kræver, at vi er helt klar i alle situationer. At vi ikke giver løse ting væk. Anden halvleg bliver lidt anderledes. Det bliver mere på Hobros præmisser, men vi kriger den godt hjem. Jeg kan ikke være utilfreds med, at vi har vundet fire kampe i streg. Vi er der, hvor vi skal være med de forudsætninger, vi har arbejdet under, udtaler cheftræneren.
 
OB og AGF åbner foråret fredag klokken 18:00 i Odense. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO