AGF høster ikke lige så mange point på hjemmebane, som klubben ønsker. Det skal der laves om på, mener cheftræneren.

12 point i 14 hjemmebanekampe i Superligaens grundspil og indtil videre i gruppespillet bevidner et problem i Aarhus. Klubbens Superliga-mandskab har et stort problem med at spille på hjemmebane på Ceres Park. Men det vil cheftræner Glen Riddersholm lave om på.

Han vil gøre AGF's hjemmebane til den fæstning, som en hjemmebane gerne skal være. Et sted, hvor modstanderne frygter at komme og ikke mindst et sted, som hjemmeholdets spillere finder trygt at være. 

- Vi skal have brudt den mentale byrde, holdet har ved at spille på hjemmebane. Vi kan ikke gå ind til et nedrykningsspil og præstere på hjemmebane, som vi har gjort i de seneste par kampe. Før kampen mod OB har præstationerne været tæt på at være i orden. Vi har brændt et par straffespark i et par kampe. Vi har også fået nogle kendelser imod os i de første fire kampe, men den måde vi har præsteret på mod OB og Silkeborg har ikke været godt nok.

- Det er et problem, som vi har, og det er vi nødt til at italesætte og erkende. Det kan vi ikke rende rundt og skjule, for så lyver vi for os selv. Vi er nødt til at sige, at vi har et problem med at spille på hjemmebane, og det er vi nødt til at løse. At spille på hjemmebane skulle gerne være en tryg ramme at spille i. Det skulle gerne være ligesom at sidde hjemme i sin dagligstue og vide, at man er i vante rammer, og det er vi nødt til at få bygget på igen, siger Glen Riddersholm til Aarhus Stiftstidende.

Seneste kamp på hjemmebane blev til et nederlag på 3-1 til Sikleborg, og her så AGF's spillere i flere omgange ud som om, at hjemmebanen var ligesom en udebane. Det skal de forsøge at lave om på på mandag, når AaB kommer et smut forbi. 

Den kamp har kampstart klokken 19.00.

Øverst i videoen kan du se highlights fra AGF-nederlaget til Silkeborg.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO