• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Glen Riddersholm: Vi konkurrerer med de store økonomier

Sønderjyske-træner Glen Riddersholm vil hente spillere, der har erfaring med at kæmpe med i toppen. Det betyder ifølge træneren, at Sønderjyske kæmper med hold med store økonomier.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sønderjyske er gået på sommerferie, efter at de blev slået ud af Europa-playoff kampene af Randers FC. Det betyder, at sønderjyderne kan begynde at rette fokus mod transfermarkedet, hvor transfervinduet åbner om ganske kort tid. 

Glen Riddersholm har tidligere meldt ud, at han vil have Sønderjyske ud af underdog-rollen i Superligaen, og det kræver ifølge træneren, at man henter spillere, der er vant til at kæmpe med i toppen. Det bliver dog hverken nemt eller billigt at hente de spillere. 

- Med det niveau, vi rækker ud efter og vil tage et skridt op, så konkurrerer vi med klubber med store økonomier. Så vi skal være tidligt ude. Vi skal finde spillere, der både passer ind i spillestilen og ind i klubben som mennesker. Det er vigtigt for os, for vi vil ikke flytte os væk fra det sønderjyske, der er kendetegnet ved vores værdier, siger Glen Riddersholm til JydskeVestkysten

Glen Riddersholm har været træner for Sønderjyske siden februar. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus