• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Godsway Donyoh-bejlere valgte en anden spiller

FC Nordsjælland har stadig ghaneseren Godsway Donyoh på kontrakt. Kantspilleren havde håbet på et skifte væk fra Farum-klubben, men det blev aldrig konkret.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Nordsjælland har mange dygtige og interessante spillere på holdkortet, og træner Flemming Pedersen kan glæde sig over, at klubben også i den kommende tid har offensivspilleren Godsway Donyoh fra Ghana i truppen i truppen.

Donyoh, 24 år, var en af flere spillere, der var eftertragtet sidst i transfervinduet, men efter en sommer med mange store og flotte salg var det klart, at spillere ikke bare ville få lov til at forlade klubben for peanuts.

Og der var i sidste ende ingen, der endte i konkrete forhandlinger med FC Nordsjælland for Godsway Donyoh. Det forklarer træner Flemming Pedersen.

- Der var nogle såkaldte muligheder, men det blev aldrig rigtigt konkret. Vi sagde, lad os se på det, når der kommer noget. Og der var noget, der var ved at være konkret, men så fandt de en anden spiller.

- For os kan man sige, at Donyoh "heldigvis" har været lidt skadet, for det har betydet, at vi så ikke har kunnet bruge ham, men i stedet har valgt at tænke 100 procent på hans helbred og fysik, så at hvis han skulle sælges, ville han være klar. Vi lod os ikke stresse, og der var nogle muligheder, men ikke noget, der endte med noget, siger cheftræneren til tipsbladet.dk.

Over for Frederiksborg Amts Avis fredag fortalte FC Nordsjælland-spilleren, at han ikke var skuffet over, at der ikke kom et skifte i stand, men at han i stedet vælger at se frem.

Flemming Pedersen forventer ikke problemer med Godsway Donyohs koncentration og lyst til at være FC Nordsjælland-spiller.

- Vi ved, hvor hurtigt spillere kan fokusere. Når vinduet lukker, er fokus der igen 100 procent, fordi spillerne ved, at der ikke kommer til at ske noget. På den måde er det meget let at have med at gøre, siger FCN-træneren.

Indtil videre er det bare blevet til tre kampe for FC Nordsjællands førstehold for Godsway Donyoh i denne sæson. Han har scoret en enkelt gang.

Aftalen mellem parterne løber ud i sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus