• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Godt AGF-nyt: Kasper Junker er klar til at spille kamp igen

Efter mere end en måned på skadeslisten træner Kasper Junker fuldt med i AGF og er i spil til næste kamp. Kun Alexander Juel Andersen står på skadeslisten.

Af Anders Dehn

Det stod kritisk til i AGF-offensiven i de sidste uger af august. Både Morten "Duncan" Rasmussen og Kasper Junker var skadet, så cheftræner Glen Riddersholm måtte forsøge sig med både Martin Spelmann og Tobias Sana på toppen.

Nu er holdet dog ved at have et lille luksusproblem, for "Duncan" er allerede vendt tilbage, André Riel er kommet til fra FC Helsingør, og nu er Kasper Junker klar til kamp efter lidt over en måned på skadeslisten. 

Læs også: Riddersholm: Vi er gode til at grave et dybt hul og fylde det op med lort

Han kom tilbage på træningsbanen i sidste uge, men først i denne er han begyndt at træne fuldt med og eksempelvis lade sin skulder udsætte for tacklinger. Dermed kan han få comeback i den kommende runde.

- Junker er i spil til at blive en del af truppen til mandagens kamp mod Nordsjælland. Det står helt klart, siger cheftræner Glen Riddersholm til tipsbladet.dk.

Da holdet onsdag trænede, var Alexander Juel Andersen ikke med ude i den aarhusianske regn. Han er da også stadig et stykke fra at gøre comeback.

- Alexander Juel er den eneste på det, vi kan kalde den langsigtede skadesliste. Jeg vil skyde på fem-seks uger, før vi ser ham til en mulig Superliga-kamp igen. Og så har vi Zacho (20-årig midtbanemand med fornavnet Michael, red.), som har lidt springerknæ, men han er også i en positiv udvikling, siger Riddersholm.

Det glæder i det hele taget Riddersholm, at han har en næsten skadesfri trup at vælge ud fra. Det står i kontrast til dele af sidste sæson, hvor især forsvaret var decimeret. 

- Det er vel noget, AGF generelt har været kendetegnet ved: mange skader. Derfor er det forhåbentlig et lille, positivt vink om, at den investering, vi har forsøgt at gøre i en professionel sundhedssektor med fysisk træner og fysioterapueter, er ved at sætte sig og bære frugt, for der bliver arbejdet rigtig godt der, lyder det fra cheftræneren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.