• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Godt nyt for Silkeborgs ramponerede forsvar: Midtstopper snart klar igen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg IF er hårdt ramt af skader i forsvaret, men Anders Hagelskjær er snart klar igen. Næste opgave er den vigtige bundkamp mod Esbjerg fB.

Af Anders Dehn

Forsvaret i Silkeborg IF er hullet på mere end én måde. Dels har ingen Superliga-hold lukket mere end SIF's 40 mål ind i 16 kampe, dels har flere defensivspillere døjet med skader det seneste stykke tid.

Nu er der dog lidt godt nyt for det hårdt prøvede forsvar. Anders Hagelskjær, der har spillet fast siden tredje spillerunde, er på vej tilbage efter en skade. Den pådrog han sig i holdets seneste Superliga-kamp mod AC Horsens.

Læs også:Kent Nielsen om landsholdspauser: Det er en udfordring at holde intensiteten

- Jeg fik et slag på benet, som har været hævet efterfølgende. Jeg har haft nogle smerter, og det har været irriterende, men det ser heldigvis ikke ud til, at det er noget alvorligt. Der burde ikke gå mere end et par dage, inden jeg begynder at løbe og træne ordentligt med, siger Anders Hagelskjær til Midtjyllands Avis.

Dermed burde midtstopperen være klar til den vigtige bundkamp mod Esbjerg fB efter landskampspausen. De to hold ligger nederst i Superliga-tabellen, men SIF kan for første gang i månedsvis få kontakt med EfB med en sejr.

Læs også:Nigerianer prøvetræner hos Superliga-oprykker

Forsvarslykken er dog ikke gjort for Silkeborg, bare fordi Hagelskjær nærmer sig en klarmelding. Stoppermakkeren Frederik Alves Ibsen samt Milan Massop og Gustav Dahl står fortsat på skadeslisten.

Det samme gælder ikke-forsvarsspillerne Shkodran Maholli, Marc Rochester, Magnus Mattsson og Magnus Dalsgaard. De har til søndag den 24. november til at blive klar, hvis de skal nå Esbjerg-kampen.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

Læs også:SIF-lejesvend om fremtiden: Lader min agent, klubben og andre klubber om det

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Brian Priske fortjener jobbet i FC Midtjylland

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus