• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Gomes' skrækskade gav FCK-back flashback: Man er i chok

Foto: Getty Images

Andre Gomes' skrækskade gav nuværende FC København-back Bryan Oviedo flashback til sin Everton-tid - han oplevede nemlig noget lignende.

Af Kenneth Jensen

Portugiseren Andre Gomes vidste med det samme, at noget var helt galt, da han mod Tottenham blev tacklet af Son og Aurier. Han skreg af smerte, og visuelt så det frygteligt ud med en fod, der simpelthen ikke sad, som den skulle.

Gomes er siden blevet opereret, og portugiseren, der brækkede sin ankel, kan måske nå at blive klar igen - det bliver dog først i slutningen af sæsonen. Ellers er planen at komme tilbage næste sæson.

For FC Københavns back Bryan Oviedo var det et flashback, til da han selv spillede for Everton. Her blev costaricaneren også slemt skadet. Det skete i januar 2014, hvor han brækkede sit ben.

Evertons hjemmeside har talt med den nuværende FCK'er om at komme sig over en alvorlig skade.

- Det er meget svært øjeblik for en spiller, når man kan mærke, at der er sket noget. Det var svært for mig, da jeg så, hvad der var sket for Andre, fordi jeg ved, hvad han føler.

- Man er i chok og ved ikke, hvordan sådan noget kan ske for en selv. Det er som en (ond) drøm - 'det kan bare ikke ske lige nu'. Og man har mange smerter. Men i sådan en periode er man nødt til at forblive stærk og køre på - det er den eneste måde. Andre kan uden tvivl komme stærkere tilbage, siger Bryan Oviedo.

Oviedo kom sig over sit brækkede ben og fik comeback på førsteholdet i oktober 2014 - godt ni måneder efter skaden. Han skulle dog bruge noget tid på reserveholdet for at komme i den nødvendige form igen og var først helt tilbage på førsteholdet et år senere. Desværre for Oviedo fulgte flere skader, så han aldrig for alvor fik slået igennem i Everton.

I januar 2017 rykkede han til Sunderland, og nu er han altså tilbage i FC København.

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.