• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Gratis adgang til AGF-SIF om en måned: Virksomheder har købt billetterne

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Når der den 20. oktober er lokalopør mellem AGF og SIF, kan fans af de to hold komme gratis ind.

Af Kenneth Jensen

De er flyvende for tiden i AGF, der har vundet fire Superliga-kampe i streg, og derfor er der også liv og glade dage for tiden i Aarhus, der ligger på Superligaens fjerdeplads med 14 point. Og kan klubben holde den gode form ved lige en måneds tid endnu, er der også mulighed for, at det ender med et fyldt stadion i Aarhus.

For når AGF den 20. oktober hjemme møder Silkeborg IF i Superligaen, er alle billetter til opgøret købt af Stibo og Århus Stiftstidende. De to virksomheder inviterer Aarhus gratis til fodbold. Også Silkeborg-fans har gratis adgang.

Læs også:OB slår sæsonrekord i brag mod AGF

Så selv om "Stiften" er kendt for at holde AGF i ørerne, viser den også støtte til byens hold, og det gør Århus Stiftstidende og Stibo, fordi de to virksomheder fejrer deres 225 års jubilæum.

- Vi har gennem hele året markeret vores jubilæum på Århus Stiftstidende. Nu er det så tid til at invitere hele byen til fodboldfest i Ceres Park, hvor det - takket være samarbejdet med Stibo koncernen - er blevet muligt at invitere til gratis fodbold, siger salgschef Jørgen Lundorff fra Århus Stiftstidende.

Læs også:OB'er ser frem mod AGF: De vil nok prøve at stresse os lidt

- Det bliver byens avis, byens hold, byens øl og Stibo koncernen i én skøn forening, hvor vi - sammen med forhåbentlig rigtig mange århusianere - vil skabe en festlig stemning og opbakning til byens hold, så vi kan få en sejr over Silkeborg i jubilæumsgave, siger Carsten Christensen fra Stibo.

Opgøret er søndag den 20. oktober klokken 14.00.

Læs også:Optakt: OB - AGF

Læs også:AGF-keeper om Jovanovic-konkurrence: Klubben var tvunget til at agere

Superliga

Mere Superliga

Fokus