• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Graversen om Chuma-aftale: Vi kunne ikke nå at skrive med ham

Graversen om Chuma-aftale: Vi kunne ikke nå at skrive med ham
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er blevet til en lidt speciel aftale for Chuma Anene, som først har skrevet kontrakt med Fredericia, hvorefter det allerede er på plads, at han tager til FCM til januar.

Af Oliver Okstrøm

I FC Midtjylland drager man virkelig nytte af de samarbejdsklubber, klubben har. Det er senest kommet til syne i forbindelse med den 25-årige norske angriber Chuma Anene, som har skrevet kontrakt med FC Fredericia frem til årsskiftet.

Herefter er han klar til at tørne ud for FC Midtjylland fra 1. januar 2019 og tre og et halvt år frem. I et interview på midtjydernes officielle hjemmeside kommer sportschef Svend Graversen ind på den lidt særprægede aftale.

- Vi nåede desværre ikke at lande en aftale med Chuma inden transfervinduets lukning, så derfor tippede vi vores strategiske samarbejdspartner i Fredericia om ham, fordi de manglede en angriber, lyder det fra Svend Graversen om spilleren, der var transferfri denne sommer.

Derudover kommer Graversen ind på, at Anene er en spiller, der både er fysisk stærk, hurtig og sparker godt med begge ben. Dertil har han også et fornuftigt hovedspil

- Når det kommer til færdigheder, er vi sikre på Chuma i forhold til FC Midtjylland, men først gælder det om at finde kontinuitet og spille 90 minutter i kampe over en længere periode, siger Svend Graversen.

I løbet af Chumas karriere har han allerede været godt omkring, hvor det er blevet til ophold i lande som Makedonien, Rusland og Kasakhstan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus