• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Gravgaard: Vi er allerede i gang med at lede efter ny træner

Gravgaard: Vi er allerede i gang med at lede efter ny træner
Foto: Objektiv / Randers FC

Colin Todd stopper i Randers FC til sommer, og klubben er gået i gang med at lede efter en ny træner.

Af Kenneth Jensen

Onsdag kom meldingen om, at engelske Colin Todd stopper i Randers FC 'efter gensidig aftale'. Og stoppet kommer i kølvandet på balladen med Jonas Borring og Christian Keller, hvor Todd har nægtet at bruge Christian Keller, og hvor han efterfølgende kritiserede ledelsen.

Det kostede en skriftlig advarsel, og fordi Colin Todd er ansat på en funktionærkontrakt, åbnede det op for, at klubben kunne fyre ham. Nu meddeler klubben så, at det som sagt er 'efter gensidig aftale', at Todd stopper til sommer.

BT skrev tirsdag, at klubben allerede var i gang med at forhøre sig på trænere - det altså inden Todds stop blev officielt - og nu bekræfter Michael Gravgaard, at klubben leder aktivt efter en ny træner.

- Vi har startet søgningen efter en ny træner. Det bliver en spændende udfordring og samtidig en mulighed for Ole Nielsen og jeg til at sætte vores præg på det sportslige. Vi er overbeviste om, at Randers FC er en attraktiv klub for mange trænere, siger den administrerende direktør til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Vi kender præmissen om, at der allerede nu spekuleres i, hvem den kommende Randers FC-træner bliver. Det vi kan sige er, at vi vil lave et grundig stykke forarbejde således, at det er den helt rigtige cheftræner, der er i Randers FC efter sommerpausen. Vi vil ikke bruge tid på at skulle forholde os til det ene eller andet emne til posten, men vi melder ud, når vi er klar til det.

Colin Todd har siddet i jobbet siden 2012 - et job, han i øvrigt har haft af to omgange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.