Sønderjyske var tæt på at løbe med alle tre point i dagens Superliga-opgør mod Sønderjyske.

Sønderjyske bragte sig foran efter 82 minutters spil, og det så dermed ud til, at gæsterne skulle tage tre point med hjem fra Lyngby, men sådan skulle det ikke gå, og det ærgrer klubbens angriber, Christian 'Greko' Jakobsen.

- Jeg tror, at vi er lidt skuffede, vi kommer foran og får ikke holdt den, og så har vi en kæmpe chance til sidst, så vi er lidt skuffede lige nu, sagde Christian 'Greko' Jakobsen til TV3 Sport 1 efter kampen.

Udeholdets angriber, Casper Olesen, missede en stor chance i de døende sekunder, som kunne have sikret sønderjyderne en sejr, og det kan mærkes i omklædningsrummet.

- Ja, det kan man godt. Det er jo ikke et dårligt resultat for os at få et point med herfra, men når man ser på den sidste chance, så er det klart, at vi er lidt skuffede.

Selv måtte 'Greko' forlade banen med en skade, som han allerede mærkede til i pausen.

- Jeg mærker lidt i lysken i pausen, og så kunne jeg ikke rigtig få den igang, og det bliver værre og værre. Så var det bedre at få en anden ind, som var mere frisk.

Fra bænken kunne han overvære de sidste hæsblæsende ti minutter af kampen, som han mener, skulle have givet Sønderjyske sejren.

- Det var nervepirrende. Det er ærgerligt, at vi ikke får de tre point, for det burde vi nok have, sagde han og uddybede om Sønderjyskes chance til allersidst:

- Lige da han (Casper Olesen red.) får friløberen, der tænkte jeg, at det var os, som skulle ned og synge.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO