• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Groningen: Kontakt med OB

Groningen: Kontakt med OB
Illustration

FC Groningen bekræfter, at OB viser interesse for svenske Emil Johansson.

Af Ole Hoffskov

OB skrev i weekenden kontrakt med Martin Spelmann fra AC Horsens, og dermed kan fynboerne koncentrere sig om næste punkt på dagsordnen – at få en ny venstre back i stalden.

I den forbindelse kunne tipsbladet.dk i weekenden afsløre, at fynboerne er tæt på at skrive kontrakt med svenskeren Emil Johansson, der er helt ude i kulden i hollandske Groningen. Johansson var heller ikke med, da Groningen i går præsenterede truppen til den kommende sæson, og det fastslår med sikkerhed, at svenskeren er færdig i den hollandske klub.

Nu bekræfter FC Groningen, at OB kan være Emil Johanssons kommende arbejdsgiver.

- Jeg kan ikke bekræfte, at Emil Johansson skifter til OB. Men jeg ved, at der er interesse fra Odense, og vi har også snakket sammen. Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig på andre klubbers vegne, så det er op til OB, men jeg kan godt sige, at Emil ikke indgår i planerne for den kommende sæson, og vi derfor er villige til at lade ham gå, siger Groningens tekniske direktør, Henk Veldmate, til tipsbladet.dk.

Du siger, at I ikke kan bruge Emil Johansson. Betyder det, at I er villige til at lade ham smutte gratis?

- Det har jeg ingen kommentarer til, fastslår Henk Veldmate.

Emil Johansson er som nævnt gået helt i stå i Groningen, som han skiftede til for to år siden, men han har tidligere i karrieren bevist, at der er potentiale i ham. Blandt andet blev svenskeren udtaget til Team of the Tournament ved U/21-EM i 2009.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.