• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Grytebust forklarer FCK-skifte: Det er en kæmpe klub på alle måder

Sten Grytebust giver en forklaring på, hvorfor han har valgt at skifte til FC København.

Af Morten Jørgensen

Igen i næste sæson ser det ud til, at der er et stærkt målmandsteam på plads i FC København. De danske mestre har således både papir på Stephan Andersen, Jesse Joronen og Sten Grytebust på nuværende tidspunkt.

Norske Sten Grytebust blev hentet på en fri transfer i OB tidligere på året, og han har nu haft sin første dag i FC København, der næppe har været den eneste klub, der har ønsket at få fingrene i ham.

Valget faldt dog på FC København, og grunden dertil forklarer han nu.

- Det er der flere grunde til. Først og fremmest har de vist interesse et stykke tid, og jeg følte mig ønsket. FCK er en kæmpe klub på alle måder. Samtidig ser jeg det også som et fint skridt i min karriere, så der er mange gode grunde til, at jeg er kommet hertil, fortæller Sten Grytebust til FCK TV.

Den 29-årige nordmand har de seneste tre og et halvt år spillet i OB, hvor han har gjort det så godt, at han regnes som en af Superligaens absolut bedste målmænd.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?