Sten Grytebust har reddet mange point for OB gennem sæsonen, men nu er hele den defensive organisation ved at være stabil, og det skyldes hårdt arbejde ifølge nordmanden.

Under Kent Nielsens ledelse har OB ikke altid været kendt for defensiv stabilitet eller stabilitet af nogen art. Det har dog ændret sig i dette forår, hvor OB er inde i en god stime med 10 point i de seneste fem kampe. Det er et snit, som mange hold kan kigge misundeligt på, og det er ikke tilfældigt ifølge OBs sidste skanse. 

- Det et stenhårdt arbejde, og det kommer ikke af sig selv. Der skal arbejdes hårdt på træningsbanen, så vi har de gode relationer mellem spillerne i kampene. Jeg føler, at vi har en god defensiv stabilitet, som hele holdet er ansvarlige for og skal roses for. Det er ikke kun målmanden, forsvarsspillerne og midtbanespillerne, der skal roses. Det er samtlige 11 spillere, der er på banen, der er vigtige for defensiven, siger Sten Grytebust til OBs hjemmeside. 

På trods af et rødt kort til Frederik Tingager vandt OB i sidste runde af Superligaen 1-0 på hjemmebane over Randers FC, og den norske målmand tror på, at de kan hente samme pointtal i udebanekampen. 

- Vi kan godt tage tre point. Vi er inde i en fin periode resultatmæssigt og spillemæssigt, hvor vi har leveret en masse gode præstationer, der har givet gode resultater i forårssæonen. Resultaterne og præstationer kommer ikke af sig selv, derfor skal vi arbejde sindssygt hårdt for at opretholde præstationerne  og resultaterne. Vi skal levere en god arbejdsindsats og vise kvalitet, så vi kan tage tre point.

I forårets otte kampe har fynboerne kun indkasseret tre mål. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO