2017-03-20 19:25

Tidligere i dag kom det frem af FCK med stor sandsynlighed udlejer Aboubakar Keita til Halmstad BK. Nu er endnu en spiller på vej.

Foruden 19-årige Keita er det 18-årige back-talent Mads Roerslev Rasmussen også taget til Halmstad, hvor han ligesom Keita skal være med i en træningskamp for Halmstad her til aften, hvor de møder Ängelholms FF. Halmstad råder i forvejen over den tidligere FCK-spiller Marcus Mathisen, som nyder stor succes i den svenske klub, der er rykket op i Allsvenskan til den forestående sæson. 

- Det er to ganske vist unge spillere, men opvokset i et storklubsmiljø, hvilket betyder, at de er meget modne og spændende med deres alder, siger Halmstad BK træner Janne Jönsson.

Janne Jönsson skulle efter sigende have gode relationer til FCK-træner Ståle Solbakken, hvilket har en betydning for at en svensk oprykkerklub kan leje spillere i FCK. Janne Jönsson uddyber, at der er tale om en genssidig aftale og roser den ivorianske midtbanespiller. 

- Der er en gensidig interesse, ja. En stærk boldvinder og fysisk spiller, der også er dygtig med bolden, siger han til Hallandsposten.se

Mens der er et godt kendskab til Aboubakar Keita, så er man ikke så bekendt med Mads Roerslev Rasmussen.

- Jeg har set ham i en række kampe, og det er en klog back som kan lide at deltage i det offensive. Så der er der også et stort potentiale, så på tirsdag vi vil sætte os ned med ham.

I første omgang er der tale om et lån, selvom det ikke er med Halmstad-trænerens gode vilje.

- Faktisk er jeg imod det, men her har vi etableret en udveksling med en stor klub, der kan generere meget i fremtiden, og der er en lejeaftale en god start. Da vi begyndte at tale om Mathisen var det i starten også et lån.

De nærmeste dage vil afgøre, hvorvidt lejeaftalerne bliver til noget.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO