2016-01-18 09:00

Hobro IK ruster sig til nedrykningskampen i form af rutine. Nordjyderne henter transferfrie Hans Henrik Andreasen.

Det blev ikke i hans elskede Esbjerg fB, at Hans Henrik Andreasen fik lov til at slutte karrieren. Ved årsskiftet udløb hans kontrakt med vestjyderne, og da den 37-årige midtbanemand stadig havde sulten til topfodbold, gik jagten ind på en ny klub.

Denne har han nu fundet 220 kilometer mod nord. Hobro IK meddeler således, at man har tilknyttet Hans Henrik Andreasen for resten af indeværende sæson.

- Jeg vil gerne bevise, at jeg stadig kan være med, og at jeg stadig har lysten og energien til at spille fodbold på allerhøjeste niveau i Danmark. Nu har jeg siddet på bænken det sidste halve år i Esbjerg, og med Ove Pedersen som cheftræner ser jeg frem til at gøre mit allerbedste for at redde Hobro IK i Superligaen siger Hans Henrik Andreasen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Hobro har haft mange skader på de centrale pladser, men jeg har indtrykket af, at flere af de skadede spillere er på vej tilbage, og kan vi få alle mand stablet på benene, så har vi et slagkraftigt hold, der kan redde sig i Superligaen.

Ove Pedersen ser frem til at blive genforenet med Hans Henrik Andreasen.

- Hans Henrik Andreasen har masser af erfaring. Selvom han er oppe i årene, så holder han sig i god form. Han er en kampafgørende spiller, der kan lave mål. Vores spillestil vil passe godt til ham, og jeg er overbevist om, at vi i Hobro IK får den ”gamle” Hans Henrik Andreasen at se igen, lyder det fra Hobro-træneren.

Hans Henrik Andreasen står noteret for 388 kampe i den bedste danske række. I Hobro skal han desuden bijobbe som specialtræner for Ove Pedersen et par gange om ugen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO