• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Har spillet 45 minutter: Chelsea vil forlænge med midtstopper

Chelsea er klar til at indlede kontraktforhandlinger med Antonio Rüdiger, selvom tyskeren blot har spillet 45 minutter for klubben i denne sæson.

Af plbold.dk

Antonio Rüdiger har siden ankomsten fra AS Roma i 2017 været fast mand for Chelsea, men det er ikke meget, vi har set til tyskeren i denne sæson. 

Skader har således holdt den 26-årige midtstopper ude på sidelinjen, og han har derfor blot spillet 45 minutter for the Blues. 

Trods de få minutter på banen er Chelsea dog fortsat meget tilfredse med Rüdiger, og ifølge Daily Mail er englænderne klar til at indlede kontraktforhandlinger med ham.

Rüdigers nuværende aftale udløber først i sommeren 2022, men Chelsea har ingen intentioner om at miste ham, og de ønsker derfor allerede nu at forlænge. 

Udover Rüdiger råder Chelsea også over Fikayo Tomori, Kurt Zouma og Andreas Christensen i det centrale forsvar. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.