• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hattrick Mortensen: Det mindede mig om City-Tottenham - bare vildere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Patrick Mortensen leverede et hattrick, da AGF vandt med 4-2 over Vejle i en vild kamp.

Af Oliver Okstrøm

AGF's Patrick Mortensen kan med god grund tage navneskift til 'Hattrick Mortensen' efter kampen mod Vejle, hvor han nettede tre gange i kampen, som endte med en 4-2-sejr til aarhusianerne. 

For ham var det en kamp, som han nok aldrig kommer til at glemme. Det kom han da også ind på i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Jeg tror, jeg kommer til at huske den fremover. Det minder mig lidt om City mod Tottenham - bare endnu vildere. Det er selvfølgelig dejligt at stå her og komme sejrsrigt ud af den, men det var en mærkelig kamp, må jeg indrømme, siger han og fortsætter.

- Det er underligt, at vi står her, hvor vi er rigtig glade, men jeg føler også lidt med Vejle. Jeg synes, at de har leveret fantastisk i det her forår, og så står de her nu. Det er ikke sjovt for dem, lyder det fra Patrick Mortensen.

Derudover kom han også ind på målet til 3-2, hvor en række Vejle-spillere var meget utilfredse med, at dommer Peter Munch Larsen lod AGF'erne sætte spillet hurtigt i gang igen efter et frispark.

- Da jeg ser den igen på gengivelsen, ser jeg, at dommeren når at give den (gult kort red.), og så sætter vi den i gang. Deres spillere er helt oppe og køre over det gule kort. Jeg synes den er fair nok, men jeg ved ikke om reglen er, at han skal skrive det ned i bogen med det samme eller hvad. Men han vælger at sætte den i gang, og det er jeg jo glad for, fortæller Patrick Mortensen.

Det sendte desuden Patrick Mortensen op på ni scoringer i Superligaen, siden han blev hentet til AGF i vinterpausen.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.