• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Haysen: Det brænder ud af øjnene på Poulsen

Haysen: Det brænder ud af øjnene på Poulsen

Det er en sulten og tændt Simon Poulsen, der er kommet hjem til SønderjyskE, oplever Hans Jørgen Haysen.

Af Ole Hoffskov

Han har spillet i Serie A. Han har spillet i Holland, hvor han tilmed har vundet mesterskabet. Han har spillet Champions League, og han har spillet 31 landskampe for Danmark.

Nu spiller Simon Poulsen i SønderjyskE.

Tirsdag løftede Haderslev-klubben sløret for, at den 32-årige venstreback vender hjem til barndomsklubben efter næsten ti år i udlandet. Simon Poulsen har underskrevet en to-årig kontrakt med SønderjyskE, og dermed er han altså tilbage i dansk fodbold efter et ophold i PSV Eindhoven, der aldrig blev en succes.

Det er dog ikke en rusten og falleret stjerne, der kommer til SønderjyskE. Tværtimod ser sportschef Hans Jørgen Haysen en ild brænde i den tidligere landsholdsspiller.

-  Jeg anser ser det som et kæmpe scoop. Han har prøvet så meget i sin karriere, men det vigtigste er, at han stadig er sulten. Det kan jeg se på ham - det brænder simpelthen ud af øjnene på ham. Det er fantastisk, at vi fik den her mulighed, og det er jo det, der på en gang gør de her transfervinduer så crazy og fantastiske på én gang, siger Haysen til tipsbladet.dk.

Han forventer, at Simon Poulsen går forrest både på- og udenfor banen i SønderjyskE.

- Han skal selvfølgelig kende til de forventninger, vi har til ham, og jeg fornemmer, at vi tænker ens. Han skal vise den SønderjyskE-ånd, han har, og han har en fantastisk ballast med, som han kan dele ud af. Vi skal selvfølgelig udnytte de muligheder, det fører med sig, når man får en spiller som Simon til klubben, siger sportschefen og understreger, at han forventer, Poulsen lige skal i omdrejninger efter en lang periode uden spilletid:

- Det vil altid tage tid. Han er nok den, der har trænet mest i PSV det seneste halve år, men én ting er træning, noget andet er kampe. Derfor støder han også hurtigt til vores træningslejr, og så må vi sammen få ham indlemmet på en god måde.

Hvis jeg havde sagt til dig 1. januar, at Simon Poulsen ville være SønderjyskE-spiller 1. februar, hvad havde du så sagt?

- Så havde jeg sagt, at det ikke var muligt. Men jeg har snakket med Simon i mange år, og han har ofte besøgt klubben, når han har været hjemme. Simon er en spiller, der har sit hjerte i SønderjyskE, og vi har begge parter strakt os langt for at få det her til at ske. Simon har forhåbentlig tjent en passe penge i sin karriere, så han har også været indstillet på, at det er til en noget anden løn her i SønderjyskE, lyder det fra Hans Jørgen Haysen.

Simon Poulsen forlod SønderjyskE til fordel for FC Midtjylland i 2005.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.