• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

HB Køge forlænger med Brøndby-emne

HB Køge forlænger med Brøndby-emne

HB Køge forlænger kontrakten med talentet Justin Shaibu, der har været i både Brøndby og FC Nordsjællands søgelys.

Af Ole Hoffskov

Den danske angriber Justin Shaibu debuterede allerede som 16-årig for HB Køge, og dermed kan han kalde sig den yngste debutant i fusionsklubbens historie. Han står desuden noteret for ti ungdomslandskampe, så Shaibu er afgjort en fremtidens mand.

Af samme årsag var både Brøndby og FC Nordsjælland også ude efter ham i starten af året, men HB Køge formåede at holde på ham, og nu har klubben også fremtidssikret det 18-årige stortalent. Justin Shaibu har således forlænget sin kontrakt med HB Køge frem til sommeren 2018.

Læs også: FCN og Brøndby kæmper om stortalent

- Justin er en super spændende, ung spiller med et stort potentiale. Han er stærk, hurtig og målfarlig og så er han dygtig til at bruge sin power i det offensive spil, og på det sidste også i det defensive arbejde. Med sin fysiske styrke passer han perfekt til den måde vi spiller på i HB Køge, siger cheftræner Henrik Pedersen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg ser Justin som en kommende førsteholdsspiller i HB Køge, men han har også et potentiale, der rækker ud over, hvor HB Køge er nu. Først og fremmest gælder det dog for Justin om at tage det næste step og få mere og mere spilletid på førsteholdet i foråret.

Læs også: FC Nordsjælland kæmper for at få dansk stortalent

Hovedpersonen selv er glad for at have fremtiden på plads.

- Jeg er naturligvis glad for kontraktforlængelsen. Jeg trives godt i HB Køge, og derfor var det naturligt for mig at fortsætte i klubben. Jeg føler, jeg hele tiden udvikler mig, og lærer en masse fra de mere erfarne spillere i truppen og fra de gode trænere i klubben. Vi har et rigtig spændende, ungt hold, og i min næste kontraktperiode vil jeg arbejde hårdt for at nå så langt som muligt, for jeg er rigtig glad for at være en del af HB Køge, lyder det fra Justin Shaibu.

Læs også: Wolfsburg tester HB Køge-angriber

Angriberen har tidligere været til prøvetræning i storklubberne Red Bull Salzburg og Wolfsburg. Han jagter stadig sit første mål i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus