• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

HB Køge henter profil i Silkeborg IF

HB Køge har skrevet kontrakt med Stephan Petersen, der har spillet en flot sæson i Silkeborg IF.

Af Ole Hoffskov

Stephan Petersen har været én af Silkeborg IF's bedste spillere i denne sæson, men det har længe været kendt, at kantspilleren ville forlade Superliga-bejlerne efter denne sæson. Stephan Petersens hustru har fået job på Sjælland.

Og det har 33-årige Stephan Petersen nu også.

NordicBet LIga-klubben HB Køge oplyser onsdag middag, at man har indgået en aftale med den erfarne kantspiller, der tiltræder i klubben efter sommerferien. Stephan Petersen har underskrevet en et-årig aftale med sjællænderne.

- Stephan er en lokal, og vi er glade for at kunne tiltrække en spiller af hans kaliber. Han har en enorm rutine efter mere end 200 Superligakampe, og det er noget vi har været på udkig efter. Stephan sparker godt med begge ben, har god fysik og er en hurtig og gennembrudstærk kantspiller, som vi glæder os til at se i HB Køge-trøjen fra den kommende sæson, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv ser frem til at optræde for HB Køge. Han har en fortid i Køge BK fra tiden før fusionen med Herfølge BK.

- Jeg er først og fremmest meget glad for, at det hele faldt på plads med HB Køge, og jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og spille for klubben i den kommende sæson. Jeg har haft forskellige muligheder, men HB Køge har fra starten været min førsteprioritet. Jeg kender Morten Karlsen fra min tid i FC Nordsjælland og har fulgt HB Køge løbende i mange år, og jeg kan se stort potentiale i klubben og truppen, så jeg forventer, at vi skal spille med i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson.

- Jeg vil nu gøre mit arbejde færdigt i Silkeborg, som forhåbentligt ender med oprykning til Superligaen, og så ser jeg frem til at møde mine nye holdkammerater i HB Køge efter sommerferien, og til at spille på min gamle hjemmebane igen, lyder det fra Stephan Petersen.

Kantspilleren, der også har tørnet ud for FC Nordsjælland og AGF, står noteret for 202 kampe i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus