• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Hedlund efter første halvsæson i Brøndby: Har fundet mig selv igen

Den 26-årige svensker forklarer, at spillestilen i Brøndby passer ham bedre, end det han har været vant til andre steder.

Af Kristian Porse

I vinterens transfervindue hentede Brøndby Simon Hedlund i tyske Union Berlin. Siden da har svenskeren leveret stabile præstationer i forårets kampe, hvor han har fået chancen fra start 14 ud af 15 gange. 

Der resterer kun en kamp mere i sæsonen for holdet fra vestegnen, og derfor kigger Hedlund tilbage på den første tid i Brøndby-trøjen. Han forklarer, at han har genfundet sig selv i  klubben, hvor også spillestilen passer ham bedre, end det han førhen har været vant til. 

- Siden jeg kom hertil i januar, har jeg fundet mig selv igen. Den måde, Brøndby spiller på, passer mig meget bedre. Lange bolde og andenbolde er ikke min stil. Her spiller vi mere på jorden, og det passer mig meget bedre, siger han ifølge 3point.dk.

Simon Hedlund har scoret fire mål og leveret to assists, i de 15 kampe han har spillet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.