• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Heerenveen-boss ikke nervøs for Dalgaard

Heerenveen-boss ikke nervøs for Dalgaard
Illustration

Heerenveens tekniske direktør Hans Vonk tror på, at Thomas Dalgaard bliver en succes i klubben.

Af Ole Hoffskov

Ruud van Nistelrooy, Klaas-Jan Huntelaar, Afonso Alves, Bas Dost og Alfred Finnbogason.

Ja, Heerenveen har haft nogle solide bombere i tidens løb, og snart får den hollandske klub én til af slagsen, som skal forsøge at træde i fodsporene på perlerækken af klasseangribere. Han er dansk og hedder Thomas Dalgaard.

Sidste sæsons Superliga-topscorer er endnu ikke blevet præsenteret i Heerenveen, men den hollandske klub lægger kke skjul på, at man har købt Thomas Dalgaard.

- Vores nye fyr, Dalgaard, har tidligere spillet i Tyrkiet, hvor han ikke fik så meget ud af det. Desuden er han fyldt 30, og vi spejder hovedsageligt efter unge spillere, men vi må se. Dalgaard er den bevægelige angriber, vi har kigget efter, siger Heerenveens tekniske direktør Hans Vonk til Algemeen Dagblad.

Det bekymrer ham ikke, at Thomas Dalgaard senest har tørnet ud for en dansk nedrykker og desuden ikke kan skrive ret mange store klubber på sit CV, og han er heller ikke nervøs for, at danskeren tidligere har floppet i udlandet.

- Finnbogason havde et mindre succesfuldt ophold i Lokeren bag sig. Men vi så noget specielt i ham, og han blev en succes, fastslår Hans Vonk.

Thomas Dalgaard ventes at skrive en tre-årig kontrakt med Heerenveen.

Superliga

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.