• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Heerenveen-træner: Dalgaard er holdets bedstefar

Heerenveen-træner: Dalgaard er holdets bedstefar
Illustration

Heerenveens cheftræner har allerede en rolle klar til Thomas Dalgaard, selv om han altså endnu ikke er blevet præsenteret som ny spiller i klubben.

Af Ole Hoffskov

Heerenveen er nået til enighed med Viborg, Thomas Dalgaard har forhandlet sine personlige betingelser på plads med den hollandske klub, og angriberen har desuden bestået det obligatoriske lægetjek. Så hvorfor sidste sæsons Superliga-topscorer endnu ikke er blevet præsenteret som ny spiller i Heerenveen er en stor gåde i sig selv.

Heerenveen er da også allerede begyndt at omtale Thomas Dalgaard som en af klubbens spillere. I går fastslog teknisk dirketør Hans Vonk, at han tror, at danskeren bliver en succes i klubben, og nu er det cheftræner Dwight Lodeweges, der understreger, at han ser frem til at arbejde med Thomas Dalgaard.

- Det er en meget åben fyr, som taler godt engelsk. Han havde sin far med herned. Det er ikke en dreng med en skjult agenda, vi har med at gøre. Han fortalte, at han var ivrig efter at spille her. Han er glad for at være her, og jeg er glad for, at han er her, siger Heerenveen-træneren til Friesch Dagblad.

Han har allerede en defineret rolle klar til den 30-årige angriber.

- Han bliver holdets bedstefar. Lidt rutine er altid godt, og det har vi brug for på et ungt hold, fastslår Dwight Lideweges.

Først og fremmest skal Heerenveen dog sørge for at få Thomas Dalgaard præsenteret officielt.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus