• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Helenius er tvivlsom til Hobro-kamp

OB må måske rykke rundt i angrebet, når holdet møder Hobro IK i morgen. Nicklas Helenius er tvivlsom, og derfor har cheftræner Kent Nielsen udtaget en ekstra mand til kamptruppen.

Af Anders Dehn

Nicklas Helenius måtte helt hen slutningen af september, før hans første mål for OB kom, men så lavede han til gengæld også to i løbet af fire dage. Først mod Fremad Amager i DBU Pokalen og senest mod Randers FC i sidste Superliga-runde.

Derfor er det desto mere ærgerligt for den tidligere AaB-angriber, hvis han nu skal sidde over i OB's kommende kamp, men det er der en reel risiko for. Under fredagens afsluttende træning forud for morgendagens kamp mod Hobro IK døjede han med en spændt lyske og trænede med forbinding.

Læs også: Nicklas Helenius: Jeg vil gerne være stjernen

Derfor har cheftræner Kent Nielsen taget sine forholdsregler forud for lørdagskampen.

- Helenius døjer med en spændt lyske og er den eneste, der er tvivl om. Jeg har en tro på, at han kan spille, men vi har garderet os ved at udtage 19 mand, siger Kent Nielsen til Sport Fyn.

Skulle cheftræneren tage fejl. og Helenius være ukampdygtig, kan OB vælge at bruge Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen og Joan Simun Edmundsson i angrebet. De to sidstnævnte startede sammen med Helenius i front i sidste uge, da OB forsøgte sig med noget, der lignede en 3-4-3-opstilling.

Til gengæld er Jens Jakob Thomasen, Mikkel Desler, Rasmus Jönsson og Izunna Uzochukwu, der alle enten var skadet eller havde karantæne mod Randers, tilgængelige igen.

Der er kickoff i Hobro klokken 16.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus