• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Helenius om forløsende AGF-sejr: Har været gode til at holde fokus

Foto: Getty Images

Nicklas Helenius mener, at AGF-truppen har været gode til at se bort fra de negative ting, som er blevet skrevet efter klubbens dårlige sæsonstart.

Af Mads Bye Marboe

AGF tog mandag aften sæsonens første sejr, da AC Horsens blev besejret med 2-0 hjemme på Ceres Park.

Sejren blev grundlagt af Nicklas Helenius, som startede inde og scorede sit første mål for klubben kort inden pausen, inden han assisterede Mustapha Bundu til 2-0-scoringen i anden halvleg.

Og den tidligere OB-spiller var selv rigtig glad for at kunne hjælpe holdet på vej.

- Jamen, det er fantastisk. Det vigtigste er, at vi får tre point, og så ville jeg godt kunne bytte mit mål og min assist ud, men jeg er også glad for at kunne bidrage. Jeg har knoklet hårdt og ventet på min mulighed, og det er hele holdets skyld, at vi vinder i dag, siger han til AGF TV og uddyber:

- Vi står sammen, og vi troede på, at vi kunne gøre det i dag, for vi synes, at vi har spillet mange gode kampe. Vi har manglet det sidste held, og det havde vi på det første mål, og så synes jeg, at man kan se, at vi slipper os mere løs og spiller bedre fodbold.

David Nielsens mandskab måtte dog vente indtil sjette spillerunde på sæsonens første sejr, og derfor var det også forløsende for Helenius, at det endelig lykkedes.

Angriberen slår dog samtidig fast, at truppen har været god til at fokusere og se bort fra de negative ting, der er blevet skrevet og sagt i pressen efter den dårlige sæsonstart.

- Jeg havde lidt det samme med OB sidste år, hvor vi spillede rigtig fin fodbold, men først vandt i syvende runde, tror jeg, så jeg har lige prøvet det.

- Men jeg har som rutineret spiller også prøvet at sige, at vi skulle stå sammen og lade være med at tænke på hele det cirkus omkring, som det er i en stor klub som AGF. Fantastiske fans, masser af pres, masser af presse der holder øje. Det bliver kørt op, og hvis bare vi taber én kamp, så er der jo kraftedeme krise i AGF. Hvis vi så vinder én kamp, så er alt godt igen.

- Jeg synes, at vi har været rigtig gode som trup til at holde fokus på os selv, og hvad vi kan gøre og så vise fansene og klubben, at vi er der og kæmper 100 procent for at få de point og nå de mål, som klubben har.

AGF har nu fem point efter sæsonens første seks kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus