• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Helenius var ønsket af flere klubber

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Nicklas Helenius var en eftertragtet herre, men AGF løb med angriberens underskrift.

Af Benjamin Lillelund

OB har i dag solgt Nicklas Helenius. Angriberen drager til Superliga-konkurrenterne fra AGF, efter han har brugt to sæsoner i det fynske.

Opholdet endte ikke videre positivt, da Helenius måtte tilbringe store dele af sidste sæson på bænken. Derfor skulle han videre, og der var flere andre muligheder end netop AGF.

- Hverken vi eller Nicklas var tilfredse med den mængde spilletid, Nicklas fik i sidste sæson, og der har ikke været tegn på, at det ville blive anderledes i den kommende sæson.

- Der har været interesse for ham fra flere sider, og derfor har vi ikke villet stå i vejen for, at Nicklas kan komme et sted hen, hvor han forhåbentlig kan få den mængde spilletid, han ønsker. Derfor siger vi tak for denne gang og ønsker Nicklas Helenius held og lykke med sin fremtidige karriere, siger sportsdirektør Jesper Hansen til OB’s hjemmeside.

OB melder ikke, hvor meget AGF har betalt for Nicklas Helenius.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.