• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Helenius vender hjem til AaB med selvtillid

Helenius vender hjem til AaB med selvtillid

AaB-angriber Nicklas Helenius vender tilbage til AaB nu, og danskeren kan ende med en stor rolle i den nordjyske klub.

Af Kenneth Jensen

Nicklas Helenius med en fortid i Aston Villa var i foråret udlejet til den tyske 2. Bundesliga-klub Paderborg, og selv om den tyske klub rykkede ned i 3. Bundesliga, var det alligevel et godt ophold for Nicklas Helenius, der ikke stod til meget spilletid i AaB og derfor tankede selvtillid i det tyske.

Nu vender angriberen tilbage til dansk fodbold og AaB, hvor han han meget vel kan få en stor rolle i den kommende sæson. Lukas Spalvis er solgt til Sporting, og Nicolaj Thomsen er ligeledes på vej væk. Og så er det godt at have en angriber, der kommer med en fornemmelse af, at han scorer, når han får chancen.

- Jeg har fået selvtilliden tilbage. Jeg har vist mig selv, at jeg kan lave mål, og jeg tror rigtig meget på det. Jeg har en følelse af, at to-tre chancer kan give to mål, og det er altafgørende som angriber, siger Nicklas Helenius til Nordjyske.

Helenius scorede fire gange i sin tid i tysk fodbold, hvor han blandt andet lavede et drømmemål mål St. Pauli. I øvrigt en kamp, hvor den 25-årige angriber scorede to gange.

Nicklas Helenius har kontrakt med AaB i en sæson endnu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus