• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hjulmand efter Brøndby-kamp: I håndbold havde vi vundet 30-15

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kasper Hjulmand forstår ikke, hvordan FC Nordsjælland kunne undgå at vinde premierekampen mod Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Brøndbys defensiv sejlede i store dele af kampen, og FC Nordsjælland skabte et væld af målchancer, men alligevel lykkedes det ikke Farum-klubben at snuppe tre point i forårspremieren. Et par satsede aktioner i defensiven kostede to straffespark, og derfor endte opgøret på kunstgræsset 3-3.

Et kig på statistikken viser, at FC Nordsjælland afsluttede 20 gange mod gæsternes mål, mens Brøndby selv kom til fadet 12 gange i løbet af de 90 minutter på Right to Dream Park.

Læs også: Zorniger om Gammelby: Han traf ikke de rigtige beslutninger

Når FCN-træner Kasper Hjulmand ser tilbage på kampen, har han svært ved at fatte, hvordan hjemmeholdet kunne undgå at vinde.

- Det er et chancehav. Havde det været en håndboldkamp, var den endt 30-15 til os, men vi gør simpelthen ikke tingene færdige defensivt, siger Kasper Hjulmand ifølge BT.

Godsway Donyoh blev dobbelt målscorer for FC Nordsjælland i 3-3-kampen, hvor også Andreas Skov Olsen fik netmaskerne til at blafre. Stortalentet ekspederede bolden i nettet på straffespark i anden halvleg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.