TV: Hvordan ser fremtiden for Kasper Hjulmand ud?
2016-03-19 14:13
Foto: tipsbladet.dk

Kasper Hjulmand fortæller, at hans FC Nordsjælland-mandskab har trænet forsvarsspil i forberedelsen til kampen mod FC København.

I den seneste Superliga-kamp mod OB lukkede Kasper Hjulmands FC Nordsjælland-mandskab hele tre kasser ind, da FC Nordsjælland tabte hele 3-1 til Kent Nielsens hold. 

Derfor fortæller Kasper Hjulmand nu, at forsvarsspillet har været fokuspunktet forud for kampen mod FC København søndag. 

- Vi har trænet meget forsvarsspil og brugt tid på principperne i det. Det var alt for let, det OB gjorde. FCK er det bedste hold herhjemme i øjeblikket, og de bliver bedre og bedre uge for uge. Så det bliver en fantastisk test - over hele banen. De har en anden type måde at angribe på i forhold til OB, der angriber langs jorden og i dybden. FCK er lidt tungere, fysisk og med indlæg. Det er et klassehold, uanset hvem, de putter på banen, fortæller Hjulmand, der dog ikke giver op så let. 

Men vi har før været undertippet og så lavet gode præstationer. Det skal der også til. Vi skal have en topdag for at gøre noget ved dem, men det må vi så gøre noget ved.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO