• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hjulmand: Randers er godt trænet - det mærkede AGF også i mandags

Hjulmand: Randers er godt trænet - det mærkede AGF også i mandags
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland har svinget i denne sæson, hvis en sejr over Randers FC til at gå på landskampspause vil gøre underværker, mener cheftræneren, der dog advarer mod kronjydernes klare linjer.

Af Anders Dehn

De kunne godt bruge en sejr i FC Nordsjælland. For det første er det fem uger siden sidst, for det andet har resultaterne været temmelig svingende i denne sæson, og for det tredje går Superligaen på landskampspause efter den kommende runde.

Faktisk har Kasper Hjulmands hold ikke prøvet at vinde to ligakampe på stribe siden marts måned, og han understreger, at det langt fra er givet, det vinder på søndag mod Randers FC, bare fordi FC Nordsjælland vandt 4-1 i september.

Læs også: Hjulmand: Vi spildte noget af vores liv

- Det kan vi ikke bruge til noget på søndag. Hver kamp har sit liv, og vi vandt den kamp, fordi vi var skarpe på dagen, men Randers truede os godt undervejs. Vi skal kæmpe hårdt mod et godt hold, og det ville være fantastisk at vinde den kamp lige op til en landskamppause. Randers har et stærkt hold, der er godt trænet og hviler i en fast base. Det mærkede AGF også i mandags, siger Kasper Hjulmand til fcn.dk.

Det er dog FC Nordsjælland, der har overhånden mod de kronjyske modstandere. De tre seneste opgør er alle endt med sejre og målrige kampe: 4-1, 3-0 og 3-1.

Læs også: Superliga-spørgsmål: Vil nogen fra midterfeltet med i mesterskabsspillet?

Derudover vil en sejr også lune i det tætte felt af midterhold i Superligaen. For selv om Hjulmand og co. ligger nummer 11, lige bag Randers, kan de med en sejr spille sig helt op omkring top 6.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.