• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Hobro-angriber slipper for operation

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mads Hvilsom har haft lyskeproblemer, men i første omgang prøver han at komme problemerne til livs uden hjælp fra en operation.

Af Kenneth Jensen

Han fik bare 14 minutters fodbold i premierekampen i sommer, inden han grædefærdig måtte udgå af Hobros kamp, og siden har han brugt efteråret på at komme tilbage i kampform for Superliga-klubben, som han skiftede til i sommer.

Og han var sådan set også ovre sin lyskeskade, da han i årets sidste kakmp fik lidt minutter mod Brøndby, men problemerne begyndte at vænne tilbage i julepausen, skriver Nordjyske, og så meldte usikkerheden sig.

Skulle Mads Hvilsom igennem en operation, eller kunne han måske være heldig, at det går i af sig selv? I første omgang håber man på sidstnævnte.

- Vi blev enige om ikke at operere lige nu. Jeg skal give den chancen, men hvis der ikke sker fremgang, så må vi sy senen i lysken fast igen. Grunden til, at en operation er en dårlig løsning er, at min lyske skal bruge fem-seks måneders genoptræning efter operationen. Så ny krydser vi fingre for, at den holder, siger Mads Hvilsom til Nordjyske.

Angriberen, 27 år, har ført en flakket fodboldtilværelse de senere år. Efter det store gennembrud i Hobro, blev han solgt til tysk fodbold. Det eventyr døde dog hurtigt, og så var Hvilsom blandt andet i både Esbjerg og senest SønderjyskE, inden han i sommer blev hentet tilbage til Hobro.

Indtil videre har det dog ikke været meget, han har kunnet vise sig frem for Peter Sørensen og resten af trænerstaben i Hobro IK. 22 minutters fodbold er det bare blevet til for Mads Hvilsom.

Superliga

Mere Superliga

Fokus