• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Hobro-bomber om OB-interesse: Har ikke hørt noget til det den seneste tid

Pål Alexander Kirkevold afslører, at han intet har hørt fra den fynske klub, der ellers var meldt interesserede i angriberen.

Af Kristian Porse

For en uges tid siden skrev Ekstra Bladet, at OB havde budt på Hobro-angriberen, Pål Alexander Kirkevold. Få dage efter offentliggjorde fynboerne, at de havde solgt deres angriber Nicklas Helenius til AGF, og dermed lignede det, at der var gjort plads til Kirkevold. 

Men siden da har OB hentet en anden norsk angriber. Sander Svendsen er nemlig hentet ind fra Hammarby, og derfor ser det nu ikke længere ud til, at 28-årige Kirkevold er på blokken i det fynske. 

I hvert fald bekræfter hovedpersonen nu selv, at han i den seneste tid ikke har hørt fra OB, som han i øvrigt beskriver som en stor dansk klub. 

- Jeg har ikke hørt noget til det den seneste tid, men det er heller ikke noget, jeg har opsøgt. Jeg har fuld fokus på sæsonstart i Hobro. Det er en stor dansk klub og også en klub, vi har hørt meget om i Norge, fordi de tidligere har haft nogle gode norske spillere. Det er en interessant klub, men som sagt har jeg ikke haft så meget fokus på det. Kommer der noget, jeg skal tage stilling til, må jeg træffe en beslutning, men det har der ikke været, siger han ifølge Nordjyske

Pål Alexander Kirkevold har kontrakt med Hobro indtil sommeren 2021. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus